понедельник, 27 сентября 2010 г.

Без мандата (2010) онлайн

Без мандата (2010) шоу смотреть онлайн


Без мандата шоу онлайн
Рік випуску: 2010
Країна: Україна
Жанр: Реаліті-шоу

Мова роздачі: Українська, російська


Опис:
На каналі «1+1» 24 вересня стартує нове унікальне шоу! У цьому проекті кожен політик країни, від місцевого до загальноукраїнського рівня реалізовуватиме свої власні політичні здібності по-справжньому!
Ми зануримо можновладця в атмосферу реального життя простої української родини: без мандата, мобільного телефону та інших атрибутів владного життя. Вони відчують «смак сьогодення» на власному досвіді! П’ять днів кожен із політиків проживе разом з людьми, які обирали їх до влади та довірили своє право вирішувати долю країни.
Вони пройдуть крізь сито всіх побутових та бюрократичних проблем. Від спроби прожити кілька днів на гроші з мінімального прожиткового рівня до вирішення повсякденних проблем українців. Кожен політик отримає змогу побачити, в яких умовах живуть українці, як працюють комунальні служби їхніх міст, а також – які бюрократичні перепони доводиться долати їм щодня. Це – реальна можливість для представників влади перевірити дієвість власних рішень не словом, а ДІЛОМ!
Зрештою, кожен із них матиме змогу спробувати допомогти цим людям вирішити їхні проблеми. І довести – хто із них вартий свого МАНДАТА!

Смотреть онлайн


Комментариев нет:

Отправить комментарий